SIMPOZIONUL NAȚIONAL DE STUDII CULTURALE. EDIȚIA I.

 

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”

Filiala de Arte „Tudor Arghezi”

Institutul Patrimoniului Cultural

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”, Filiala de Arte „Tudor Arghezi” în parteneriat cu Institutul Patrimoniului Cultural organizează

SIMPOZIONUL NAȚIONAL DE STUDII CULTURALE. EDIȚIA I.,

dedicat zilelor europene ale patrimoniului cultural

Lucrările simpozionului vor avea loc la 26 septembrie 2019 în incinta Bibliotecii de Arte „Tudor Arghezi” (Chișinău, str. Grădinilor, 21).

Comunicările vor aborda subiecte referitoare la patrimoniului cultural în general cu referire, în mod special, la patrimoniul artistic, etnografic, patrimoniul cultural al Chișinăului, cultura materială și imaterială.

Comunicările nu vor depăși 15 minute. Propunerile de participare vor fi trimise până la data de 10 septembrie a.c. la adresa: studiiculturale1@gmail.com, şi vor include: Numele, prenumele participantului, afilierea instituțională, titlul comunicării și un rezumat (în volum de 1600–1800 de semne cu spatii).

Programul simpozionului și rezumatele comunicărilor vor fi publicate și difuzate participanților, dar și pe site-rile instituțiilor organizatoare.

Lucrările prezentate în cadrul simpozionului, după recenzare, vor fi publicate într-un volum de studii cu titlul simpozionului. Despre condițiile de redactare a materialelor vom comunica separat participanților.

Vă mulțumim și așteptam propunerile Dumneavoastră.

Comitetul de organizare